Yrityksille - säästöjä ja hyvinvointia

"Vuosi on vierähtänyt ilman savuja ja kaikki on mennyt yllättävän hyvin, ei tule edes unissa poltettua enää. Tupakoin noin kolmekymmentä vuotta, mutta mennyt vuosi on ollut niistä paras, ei ole aamu yskää ja limaa. Kiitos työnantajalle, että tarjosivat tämmöisen vaihtoehdon -> kyllä suosittelen kaikille kokeilemaan tätä vaihtoehtoa."

-Pasi A. (Yritysasiakkaan työntekijä)

ONLINE seminaarit sopii loistavasti yrityksille

Korona epidemia siirsi Allen Carr's Easyway seminaarit nettiin ympäri maailman. Kaikissa yli 50 maassa, joissa Allen Carr's Easyway toimii, myös Suomessa. Online seminaarit poisti ihmisten tarpeen matkustaa fyysisesti seminaaripaikalle. Toisinaan ihmiset ovat matkustaneet pitkiäkin matkoja osallistuakseen seminaareihin. Olemme itse matkanneet Helsingistä Pietarsaareen ja kaukaisin seminaariosallistuja on tullut Helsinkiin Rovaniemeltä. Nyt osallistuminen hoituu rennosti vaikka kotisohvalta kenenkään häiritsemättä. Seminaarin sisältö on täysin sama, kuin lähiseminaarissa.

Mitä hyötyjä online seminaareista on yritykselle verrattuna fyysiseen "lähiseminaariin"? Tässä pari esimerkkiä:

  • Online seminaarin osallistujamäärä minimissään 1 henk. vs. 10 henk. lähiseminaarissa. Tästä välitön kustannussäästö, ei turhaan maksettuja tyhjiä tuolejaEi sido henkilöstöä samaisesta syystä. 1 vs. 10
  • Ei tarvetta matkustamiselle = kustannussäästöjä.
  • Työntekijä voi osallistua seminaariin kotonaan. Rento tunnelma. VS. Lähiseminaari työpaikalla/kokoustilassa, jossa fyysisesti paikalla useita ihmisiä erilaisissa mielentiloissa (ryhmäpaine on yleensä haitaksi)

Allen Carr's Easyway?

Allen Carr's Easyway on epäilemättä menestynein menetelmä tupakoinnin lopettamisen auttamisessa koko maailmassa. Vuodesta 1983 yli kymmenen miljoonaa ihmistä on lopettanut tupakoinnin Allen Carr's Easyway menetelmän avulla. Toimipaikkoja on nyt yli 150, yli 58 maassa.

Yritykset ympäri maaailmaa ovat käyttäneet Allen Carr's Easywayn yritystilaisuuksia hyödykseen, kuten KWH Mirka, Kruunuaita, Tuifly Nordic, Nestle, Microsoft, Esso, BMW, British Airways, Sony, Woolworths, Marks & Spencer, IKEA, BP, Chemical Bank, Guinness, DuPont, Levi Strauss, KLM, Virgin , IBM, Schweppes, Channel 4 ja PPP Healthcare vain muutamia mainitaksemme.

Seurantatutkimuksissa enimmillään kaksi vuotta myöhemmin, yritykset jotka käyttivät Easyway menetelmää (esim. Levi-Strauss, IBM, ja Schweppes) ovat osoittaneet että 50% - 80% tupakoitsijoista, jotka osallistuivat viiden ja puolen tunnin tilaisuuteen jatkoivat onnellisina tupakoimattomina. Mikään muu menetelmä ei pääse lähellekään tätä onnistumisprosenttia.

Wienin yliopiston tutkimukset osoittavat:

Onnistumisprosentti 12 kuukautta seminaarien jälkeen 53,3%

Mielenkiintoisimpia tuloksia tuskimuksessa olivat:

Easyway tilaisuuksien onnistumisprosentti 12 kuukauden jälkeen oli 53,3%86,6% koki hyötyneensä tupakoimattomuudesta58,1% sanoi heidän terveytensä olevan "parempi" tai "paljon parempi" 12 kuukauden jälkeenHeidän elämänlaatunsa terveyden kannalta osoitti huomattavaa parannusta jo 3 kuukaudessa

Tupakoijat osallistuvat ryhmätilaisuuteen; tilaisuudet voidaan järjestää yrityksen tiloissa ympäri Suomea, me suosittelemme sitä paremman onnistumiprosentin saavuttamiseksi. Meillä on tarvittaessa käytössämme kokoustila Helsingissä.

Normaalisti yksi ryhmätilaisuus kestää noin 5-6 tuntia ja se riittää varmistamaan, että suurinosa poistuu tilaisuudesta tupakoimattomana, onnellisena savuttomuudesta ja ilman tarvetta lisätilaisuuksille.

Tupakoijat osallistuvat ryhmätilaisuuteen; tilaisuudet voidaan järjestää yrityksen tiloissa ympäri Suomea. Meillä on tarvittaessa käytössämme kokoustila Helsingissä.

Normaalisti yksi ryhmätilaisuus kestää noin 5-6 tuntia ja se riittää varmistamaan, että suurinosa poistuu tilaisuudesta tupakoimattomana, onnellisena savuttomuudesta ja ilman tarvetta lisätilaisuuksille.

Miksi toteuttaa tupakoinninlopetusohjelma yrityksessä?

Suurin osa ihmisistä tuntee työkavereita tai ystäviä, joiden elämän ja terveys on muuttunut paremmaksi heidän lopetettua tupakoinnin. Sijoittaminen tupakoinnin lopetus ohjelmaan antaa positiivisen kuvan henkilöstölle ja luo positiivista yrityskuvaa, kun yritys huolehtii työntekijöistään.

Johtavien yritysasiakkaidemme tutkimukset osoittavat tuoton nousseen jopa yli 600% heidän toteutettua Easyway tupakoinnin lopetus ohjelman.

Monet yritykset ovat ottaneet tosissaan tutkimustulokset, joiden mukaan tupakointi heikentää terveyttä ja tuottavuutta sekä tupakoivien, että tupakoimattomien tuöntekijöiden keskuudessa. Monet yritykset ohjaavat tupakoijat ulos etäälle rakennuksista. Tämä parantaa tietysti tupakoimattomien terveyttä, mutta luonnollisesti tämä vähentää tupakoivien tuottavuutta. Tupakoijat usein paheksuvat uusia käytäntöjä ja jättävät työpisteensä ja "hiippailevat" salatupakalle. Joissain työpaikoissa tupakkatauot ovat omaa aikaa, jolloin työntekijä "leimaa" itsensä ulos. Vaikka työntekijä ei saa palkkaa tupakkatauollaan, on hänen työpisteensä tyhjä ja mahdollisesti hänen työnsä joutuu hoitamaan se kuuluisa "joku muu". Toiset tupakoijat tuijottavat häiriintyneinä kelloa, odottaen ruoka- ja kahvitaukoja tai työpäivän päättymistä, että he saavat viimein tupakkansa. Näistä syistä yritysasiakkaat ovat havainneet Allen Carr's Easywayn lähestymistavan samanaikaisesti auttavan työntekijöitä lopettamaan ja vielä tehokkaammaksi tavaksi ratkaisemaan tupakointi ongelman työpaikalla.
Yleisiä hyötyjä:
  • Parantaa tuottavuutta
  • Vähentää stressiä
  • Lisää energiaa
  • Parempi terveys
  • Parantaa työnantajan / työntekijän välistä suhdetta ja nostaa yhtiön moraalia

Ota yhteyttä joko oheisella lomakkeella tai sähköpostitse ja otamme teihin yhteyttä keskustellaksemme tarpeistanne enemmän ja tehdään yrityksestänne onnellisempi ja terveempi työpaikka. Sähköposti: info@allencarr.fi

Budapest Bank tukee henkilöstön tupakoinninlopetusta hyvin tuloksin