Vertaa menetelmiä

Lääkkeet

Korvikkeet ja sähkötupakka

Yleisin käytettävä lääkehoito on reseptilääke nimeltä Champix. Lääkkeen suositeltu käyttöaika on noin 12 viikkoa. Alussa tupakointia jatketaan samaa aikaa lääkkeen kanssa ja 1-2 viikon kuluttua lopetetaan tupakointi ja jatketaan lääkkeen syöntiä.

  • Kustannukset: Lääkkeen (Champix) 12 viikon kuurin kustannus on noin 300-330 euroa riippuen apteekin hinnasta ja lisäksi 1-2 viikon tupakointi.
  • Onnistumisprosentti: Pfizerin (Champix valmistaja) itse rahoittamassa  tutkimuksessa onnistumisprosentti vuoden kuluttua on 23%.
  • Rahat takaisin takuu: Ei takuuta
Champixin ja monen muun tupakoinninlopetukseen tarkoitetun lääkkeen ongelmana ovat erilaiset sivuoireet ja haittavaikutukset jotka voivat olla vakaviakin. Lääkkeiden tuoteselosteet kannattaa lukea huolella. Googlesta on myös usein apua lääkkeisiin tutustumisessa.
Tässä tapauksessa korvikkeilla tarkoitetaan nikotiinia sisältäviä korvikkeita, kuten nikotiinipurukumia, nikotiinilaastareita, inhalaattoreita, kielenalustabletteja, imeskelytabletteja ja kaikkia "nikotiinikorvaushoito" tuotteita. Sekä nikotiinillista ja nikotiinitonta sähkötupakkaa.

Korvaushoidon tavoitteena on, että tupakoija lopettaa tupakoinnin ja käyttää nikotiinikorvikkeita "poistamaan/vähentämään" tupakoinninlopetuksesta aiheutuvia vieroitusoireita. Tavoitteena on myös vähitellen vähentää korvikkeiden käyttöä ja hiljalleen opettaa elimistö eroon nikotiinista. Sähkötupakan osalta ajatus on sama. Tupakoijalla on kaksi eri ongelmaa, riippuvuus ja tapa.

  • Kustannukset: Tätä on lähes mahdotonta laskea. Korvikkeita käytetään yleensä pitkiä jaksoja, oletus on vähintään 3-6 kuukautta.
  • Onnistumisprosentti: Tästä on olemassa paljon eri lukemia. Joissain prosentin sanotaan olevan 18-30% ja toisaalla 5-15%, vuoden kuluttua.
  • Rahat takaisin takuu: Ei takuuta
Korvikkeet toimivat joillain ihmisistä. On kuitenkin olemassa lukuisia ihmisiä, jotka ovat koukussa nikotiinikorvikkeisiin ja seminaareissamme olemme tavanneet ihmisiä, jotka ovat tupakoineet ja käyttäneet korvikkeita.

Allen Carr's Easyway

Täysin erilainen menetelmä. Ei lääkkeitä, korvikkeita, neuloja tai muitakaan poppakonsteja.
Lisää tietoa menetelmästä löydät näiltä sivuilta.

  • Kustannukset: Seminaarin hinta on 399€ (sis. alv. 24%). Seminaarin hinta sisältää kaksi lisäseminaaria harvoille niitä tarvitseville, sekä rajoittamattoman puhelintuen.
  • Onnistumisprosentti: 3 kuukauden onnistumisprosentti yli 90% (perustuu 3kk rahat takaisin takuuseen). Joidenkin tutkimusten mukaan 12kk onnistumisprosentti on noin 51%
  • Rahat takaisin takuu: Menetelmällä 3 kuukauden rahat takaisin takuu, tiettävästi ainoana maailmassa. Menetelmästä joka antaa tällaisen takuun, voi huoletta maksaa hieman enemmänkin.
Osallistumalla Allen Carr's Easyway seminaariin ainoa mitä voit menettää on seminaareihin käytetty aika. Mikäli toimit takuuehtojen mukaisesti 3 kuukauden kuluessa ensimmäisestä seminaarista, saat 100% rahasi takaisin mikäli epäonnistut lopetuksessa.

"Ei mitään menetettävää, mutta paljon voitettavaa."

Kuinka valitset oikean menetelmän ja auttajan tupakoinninlopetukseesi. Lue lisää..