9.12.2020

Allen Carr’s Easyway avustamaan WHO:n Maailman Lopeta Tupakointi kampanjaa 2021

WHO julkisti vuoden mittaisen maailmanlaajuisen kampanjan Maailman tupakaton päivä 2021 (World No Tobacco Day 2021) teemalla “Sitoudu lopettamaan” joka tähtää ainakin 100 miljoonan ihmisen tukemiseen, heidän tupakoinnin lopetuksen yrityksessä.

Lehdistötiedotteessaan (8.12.2020) WHO toivotti uudet kumppanit tervetulleeksi yhteistyöhön, myös yksityisen sektorin yritykset, jotka ovat tarjonneet tukeaan, mukaan lukien Allen Carr’s Easyway, Amazon, Cipla, Facebook, WhatsApp, Google, Johnson & Johnson, Praekelt, & Soul Machines.

Yhdessä kumppanien kanssa, WHO tarjoaa ihmisille työkalut ja resurssit joita he tarvitsevat lopettaakseen onnistuneesti.

WHO julkaisi tieteellisen selonteon aiemmin tänä vuonna, joka osoittaa, että tupakoijat ovat korkeammassa riskissä sairastua vakavammin ja olevan suuremmassa riskissä menehtyä koronaan (COVID-19). Tupakka on myös valtava riskitekijä ei tarttuville sairauksille, kuten sydän- ja verisuonitaudeille, syövälle, hengityselinten sairauksille ja diabetekselle. Jokatapauksessa näiden tautien kanssa elävät ovat suuremmassa riskissä saada vakavampi COVID-19.

Kansainväliset ja alueelliset työkalut lopettamiseen otetaan käyttöön osana kampanjaa. Allen Carr’s Easyway to Stop Smoking Live Online ryhmä seminaarit, Digitaaliset ohjelmat ja kirjat auttavat Englanniksi, Arabiaksi, Kiinaksi, Ranskaksi, Venäjäksi, Puolaksi, Espanjaksi, Vietnamiksi, Portugaliksi, Turkiksi ja Saksaksi English,. monipuolisesti maissa kuten, Jordania, Nigeria, Pakistani, Intia, Etelä Afrikka, Filippiinit, Surinami, Brasilia, Venäjä, Ukraina, Meksiko, Turkki, & Puola.

WHO on pyytänyt hallituksia varmistamaan, että heidän kansalaisillaan pääsy lyhyeen neuvontaan, ilmaisiin lopetus linjoihin (puhelin), mobiili ja digitaalisiin lopetuspalveluihin, nikotiini korvikkekeellisiin terapioihin ja muihin työkaluihin/palveluihin, jotka ovat todistettu auttavan ihmisiä tupakoinnin lopettamisessa ja kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että Allen Carr’s Easywayllä on antaa riittävästi lisävoimaa WHO:n ponnisteluihin.

John Dicey, Global CEO & Senior Therapist, Allen Carr’s Easyway kommentoi:

“Tämä on konkreettinen osoitus siitä, kuinka paljon Allen Carr’s Easywayn seminaarit, kirjat ja digitaaliset tuotteet tupakoinnin lopettamiseen ovat saaneet aikaan kuluneina vuosina. Olla Maailman terveysjärjestön tupakan vastaisen toiminnan eturintamassa olemalla rinnakkain maailmanlaajuisten jättiläisten kanssa kuten Amazon, Cipla, Facebook, WhatsApp, Google, Johnson & Johnson, Praekelt, & Soul Machines, on todiste Allenin mahtavasta menetelmästä, hiottu, hämmästyttävä, päättäväinen, taitava ja omistautunut Allen Carr’s Easyway hallintoryhmä Lontoossa ja sitoutuneiden, ahkerien, omistautuneiden ja loistavien tupakoinnin lopetus tiimien tuki yli 50 maassa.

Nyt on olemassa selvä ja kiistaton todiste Allen Carr’s Easyway Live Ryhmä Seminaarien ja digitaalisten tupakoinnin lopetus menetelmien toimivuudesta ja tehokkuudesta, jonka tulisi viimeinkin avata hallitusten terveysviranomaisten ovia ympäri maailmaa.

Tämän myrskyisän vuoden lopuksi minut on kutsuttu antamaan neuvoja WHO:e ja Allen Carr’s Easyway organisaatiosta tulee pääkumppani WHO:n kansainväliseen “Maailman Tupakaton Päivä 2021” (World No Tobacco Day 2021), se on kunnia jonka voin jakaa kaikkien Allen Carr Keskusten, terapeuttien, työntekijöiden ja kustantajien kanssa ympäri maailmaa.”


Lehdistötiedote alkuperäinen (ENG)

Lue World Health Organisation lehdistötiedote kokonaisuudessaan

01.04.2020

Live seminaarit nettiin videoyhteydellä (COVID-19)

Kuvateksti

Kerrottakoon heti alkuun, että tämä ei ole aprillipila, vaikka kerrommekin tästä aprillipäivänä.

Jo pitkään on tiedusteltu mahdollisuutta osallistua Allen Carr's Easyway seminaareihin videopuhelun yhteydellä. Nyt Korona epidemian vauhdittamana aloitamme Online seminaarit huhtikuussa 2020.

Seminaariin voi osallistua Windows tai Mac tietokoneella tai Android tabletilla tai iPadilla. Älypuhelin ei ole sallittu sen rajallisten toimintojen vuoksi. Lisäksi tarvitset webkameran (läppäreissä ja tableteissa/iPadeissa yleensä valmiina) sekä laajakaistayhteyden. Myös kuulokemikrofoni/korvanappeja suositellaan paremman äänenlaadun ja vähäisemmän häiriöäänien johdosta.

Käytämme videopuheluun sovellusta nimeltä Zoom. Tableteille/iPadeille sovelluksen latauslinkin löytyy tästä (avautuu uuteen ikkunaan).

Nettiseminaarien päivät ja varaukset verkkokaupastamme.

23.01.2020

Allen Carr's Easyway-seminaarit ovat yhtä tehokkaita ellei tehokkaampia kuin Ison-Britannian "kultaisen standardin" NHS Stop Smoking Service

Laajat auktoritoidut tutkimukset ovat kliinisesti todistaneet Allen Carrin Easyway (ACE) -seminaarit erittäin tehokkaaksi, lääkevapaaksi vaihtoehdoksi nikotiinilaastereille, nikotiinipurukumeille ja e-savukkeille. Tutkimuksen tulisi tasoittaa tietä, jotta menetelmä saataisiin vaihtoehdoksi NHS: ssä (vrt. Suomen Käypähoito).

Täysin lääkkeetön, Allen Carr's Easyway -menetelmä, on tänään saanut merkittävää vahvistusta, kun Lontoon South Bankin yliopiston suorittama Satunnaistutkimus (RCT) on valmistunut. Tutkimuksessa on todettu, että Allen Carr's Easyway-seminaari on vähintään yhtä tehokas, ellei jopa tehokkaampi kuin nykyiset tekniikat, joita Yhdistyneen kuningaskunnan NHS: n Gold Standard Stop Smoking Service tarjoaa ja jotka perustuvat nikotiinilaastariin, nikotiinipurukumiin ja muihin nikotiinituotteisiin sekä 1-1 -neuvontapalveluun.

Tutkimuksen toteuttivat Lontoon South Bankin yliopiston (LSBU) ja St George'sin, Lontoon yliopiston Addictive Behaviors Research Center (CABR), ja sen tulokset julkaistaan tänään akateemisessa lehdessä "Addiction".

Allen Carrin Easyway tuotti lopetusprosentiksi 19 prosenttia verrattuna nykyiseen Gold Standard NHS -tupakoinnin lopettamispalvelun 15 prosenttiin, kun tutkittiin kuuden kuukauden jaksoa lopetuspäivämäärän jälkeen. Tässä itsenäisesti suoritetussa, satunnaistetussa kontrolloidussa tutkimuksessa oli 620 osallistujaa, 310 ACE: ssä ja 310 asiantuntijapalvelussa. Tupakoinnin pidättäytyminen varmistettiin mittaamalla hiilimonoksidipitoisuutta osallistujien hengityksestä.

Tänään julkaistu tutkimus päättelee, että ACE-menetelmän tehokkuuden arviointi on tärkeää, koska se tarjoaa lääkkeettömän tupakoinnin lopettamismenetelmän, joka voidaan toteuttaa ryhmähoidon aikana. Sellaisena se voi tarjota toteuttamiskelpoisen ja kustannustehokkaan lisähoitomenetelmän julkisissa / rahoitetuissa terveydenhuoltoympäristöissä.

Tutkimusryhmän professori Daniel Frings kommentoi:

"Nämä havainnot tarjoavat vakuuttavan tuen Allen Carrin Easyway-menetelmän tehokkuudelle tupakoinnin lopettamisessa."

Tämän RCT: n havainnot täydentävät äskettäin vertaisarvioituja riippumattomia tutkimuksia, jotka myös todistavat ACE-menetelmän tehokkuuden, mukaan lukien Irlannin hallituksen aloittama tutkimus, joka julkaistiin äskettäin British Medical Journal -julkaisussa 'Tobacco Control' (Keogan S, Li S, Clancy L. Tob Control 2019; 28: 414 - 419). Tämä tutkimus osoitti, että menetelmä oli melkein kaksi kertaa tehokkaampi kuin nykyinen Quit.ie-palvelu 1 .

Tupakkavapaan tutkimuslaitoksen Irlannissa (TFRI) pääjohtaja Prof Luke Clancy sanoi:

"Allen Carrin menetelmä on erittäin vajaakäyttöinen hoitomenetelmä, jolla on suuri potentiaali auttaa saavuttamaan kunnianhimoiset tavoitteemme tupakoinnin torjunnassa."

John Dicey, Allen Carrin Easywayn toimitusjohtaja kommentoi:

”Tämä on tärkeä päivä, koska ensimmäistä kertaa se esittelee menetelmän tehokkuutta ei vain yhdessä, vaan kahdessa kliinisessä tutkimuksessa. Ei ole epäilystäkään siitä, että puhumiseen perustuvan menetelmän käyttö, pillerin, "ihmejuoman" tai laastarin sijasta, tekee kliinisen tutkimuksen arvioinnin vaikeammaksi ja aliarvioi valtavasti myös sen onnistumisastetta todellisen maailman olosuhteissa. Siitä huolimatta, jopa näissä rajoittavissa olosuhteissa, olemme iloisia siitä, että menetelmän todettiin olevan vähintään yhtä tehokas tai tehokkaampi verrattuna lääke- ja nikotiinipohjaisiin ohjelmiin, joita tällä hetkellä tarjotaan NHS: ssä, paikallisissa terveysviranomaisissa ja julkisessa terveydenhuollossa ympäri maailmaa.

Nikotiinilaastarit, nikotiinipurukumi ja muut nikotiinituotteet maksavat veronmaksajille noin 30 miljoonaa puntaa 2 vuodessa pelkästään Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Yhdistyneessä kuningaskunnassa on määrätty nikotiinia arviolta 900 miljoonan punnan arvosta viimeisen 20 vuoden aikana. Tulosten tulisi valmistaa tietä tämän lääkkeettömän, täysin turvallisen, nopean ja helpon menetelmän saataville NHS: n, Irlannin terveyspalvelun ja terveyspalveluiden kautta 50 maassa, joissa toimimme. (Toistaiseksi Iso-Britanniassa terveydenhuolto on kustantanut nikotiinikorvikkeet).

Irlannin tutkimuksen tulokset osoittivat, että Allen Carrin Easywayn lopetusprosentit olivat aina korkeammat kuin Quit.ie, ja saavuttivat jatkuvasti korkeammat lopetusasteet 1, 3, 6 ja 12 kuukaudessa (lähes kaksinkertainen) ja Lontoon kokeilun tulokset osoittavat, että Kuuden kuukauden menestysaste 19% Allen Carrin Easywaylle ja 15% NHS Gold Standard -palvelulle

John Dicey jatkaa,

”Kun otetaan huomioon jatkuvaa kiistelyä sähkötupakoinnista, joka ei näytä loppuvan lähiaikoina, näiden tulosten pitäisi antaa Englannin kansanterveyden ja Irlannin terveysviranomaisten (HSE) luottamusta tarjota nikotiiniton, turvallinen ja suosittu Allen Carrin Easyway menetelmä vaihtoehtona nykyisin käytettävissä oleville menetelmille. ”

Vaikuttavan eurooppalaisen hengitysyhteisön tupakanvalvontakomitean ryhmän puheenjohtaja professori Sofia Ravara ilmaisi tyytyväisyytensä ensimmäiseen tutkimukseen innostuneena sanomalla:

"Pidän tutkimusta erittäin hyödyllisenä ja toivon, että meidän ei tarvitse odottaa toista 30 vuotta ennen kuin Allen Carr on validoitu tupakoinnin lopettamismenetelmä."

Allen Carrin Easyway lopettaa tupakointi -seminaariohjelma ei luota mihinkään nikotiiniin, nikotiiniaineisiin, laastariin tai muihin lääkkeisiin. Se haastaa syyt, miksi ihmiset tupakoivat, ja suurin osa ihmisistä ilmoittaa, että he eivät vain lopeta tupakointia, vaan todellakin menettävät halun tupakoida.

Median kysymyksissä yhteydenotot:
Claire Dohertyyn osoitteessa Claire@thisisgrapevine.com tai +44 (0) 7932 651837 tai
Allen Carr's Easyway-lehdistötoimisto (pääkonttori) +44 (0) 7970 88 44 52 tai
Janne Ström Allen Carr's Easyway Suomi info@allencarr.fi tai 045-354 4099