UKK eli usein kysyttyä

Miksi Allen Carr's Easyway menetelmä?

Kyseessä on maailman menestynein menetelmä, jonka onnistumisprosentti on yli 90%. Lisäksi menetelmä on tiettävästi ainoa maailmassa, jolle myönnetään 3 kuukauden rahat takaisin takuu. Allen Carr loi menetelmän vuonna 1983. Sen ansiosta miljoonat entiset tupakoijat ovat nyt onnellisia ja tupakoimattomia. Rahat takaisin takuun ansiosta sinulla ei ole mitään menetettävää.

Kuinka suuria ryhmät ovat?

Ryhmien koko on yleensä 2-10 henkilöä.

Kuinka kauan seminaari kestää?

Seminaari kestää noin viisi tuntia. Siihen sisältyy säännölliset tupakkatauot ja yksi hieman pidenpi kahvitauko. Jos tarvitset lisäseminaareja, niiden kesto on noin 3 - 4 tuntia/seminaari.

Viisi tuntia on pitkä aika. Onko siinä todella tupakkatauot?

Kyllä. Koko seminaarin ajan on säännölliset tupakkatauot noin 30-60 minuutin välein ja se huipentuu viimeiseen savukkeeseen noin tuntia ennen seminaarin päättymistä. Älä siis unohda ottaa riittävästi tupakkaa mukaan.

Paljonko seminaariin osallistuminen maksaa?

Tupakoinninlopetusseminaarin hinta on 399€ (sis.alv. 24%)

Aski (8eur/aski) päivässä polttava kuluttaa yli 2800 euroa vuodessa tupakkaan. Askin päivässä polttavalla kuluu siis noin 180 euroa kuukaudessa tupakkaan ja kolmen kuukauden tupakointi aski päivässä polttavalle maksaa noin 630 euroa.

Seminaarin hinta sisältää:
  • Pääseminaarin noin 5 tuntia, joka riittää suurimmalle osalle päästäkseen eroon tupakasta
  • Kaksi lisä/tehosteseminaaria, kestoltaan noin 3 - 4 tuntia, 3 kuukauden aikana ensimmäisestä seminaarista. Tarvittaessa niille, jotka eivät onnistu lopettamaan pääseminaarissa tai kokevat lopettamisen vaikeaksi. Suurin osa onnistuu ensimmäisessä seminaarissa
  • Puhelintuki, kohdatessasi ongelmia voit aina soittaa. Suurin osa ongelmista pystytään ratkaisemaan puhelimessa
  • Ainutlaatuisen 3kk rahat takaisin takuun. Mikäli et onnistu lopettamaan ja olet toiminut takuuehtojen mukaisesti, maksamme rahasi kokonaisuudessaan takaisin (ei koske maksutavasta mahdollisesti aiheutuvia kuluja)
Tarjoamme palvelujamme myös yrityksille jotka haluavat panostaa savuttomaan työyhteisöön. Lue lisää tästä.

Pitääkö seminaariin osallistua useasti, eikö se ole hankalaa?

Useimmille tupakoijille riittää yksi seminaari, jotta heistä tulee onnellisia tupakoimattomia, ilman että he kokevat tarvetta polttaa. Toisilla se vie hieman enemmän aikaa. Siksi hinta sisältää kaksi lisäseminaaria ja juuri tällainen rakenne takaa menetelmän hyvän menestyksen.

Toimiiko menetelmä "viikonloppusauhuttelijoille"?

Allen Carrin menetelmä toimii kaikenlaisille tupakoijille riippumatta siitä, poltatko kaksi askia päivässä tai kaksi askia vuodessa. Allen Carrin menetelmä toimii kaikenlaisiin nikotiiniriippuvuuksiin, myös korvikkeet, nuuska ja sähkötupakka (nikotiinillinen ja nikotiiniton).

Lihonko minä?

Tämä on yksi suurimmista peloista tupakoinninlopetuksessa. Kun vihdoin ymmärrät ns. tupakoinnin ansan, saatat huomata, ettei tupakasta vapautuminen välttämättä aiheuta painonnousua. Annamme myös hyviä neuvoja, jotta vältät tämän ongelman.

Ruoka vaikuttaa ihmisen kehoon, ei nikotiinin puute. Jos nikotiini auttaisi pysymään hoikkana, ei maailmassa olisi ylipainoisia tupakoijia ja tupakkateollisuus voisi käyttää tätä myyntivalttina "Tupakka joka pitää auttaa sinua pysymään hoikkana." Ongelman aiheuttaa yleensä ne tupakoijat, jotka kuvittelevat luopuvansa jostain ja käyttävät tahdonvoimaa. Allen Carrin menetelmä ei edellytä tahdonvoiman käyttöä.

Haluanko todella lopettaa?

Useimmat tupakoijat haluavat lopettaa, mutta he eivät vain tiedä kuinka onnistua. Muista, että me emme voi pakottaa sinua lopettamaan, mutta voimme näyttää sinulle helpomman tavan. Ainoa mikä on tarpeen on avoin mieli.

Pitääkö minun jäädä kotiin istumaan ja kun muut menevät juhlimaan?

Ei tietenkään! Muista, että et lopeta elämistä, vaan vapaudut riippuvuudesta. Voit mennä heti ihmisten seuraan, eikä sinun tarvitse luopua alkoholista vain siksi, että lopetit tupakoinnin.

Myös tupakoimattomat nauttivat drinkkejä, osallistuvat sosiaalisiin tapahtumiin jne. ja niin sinäkin. Olet yksinkertaisesti ehkä unohtanut, millaista on olla tupakoimaton.

Miten terepeutti/kouluttaja voi tietää millaisia tunteita tupakoijat käyvät läpi?

Kaikki Allen Carrin terapeutit ovat entisiä tupakoijia, jotka ovat lopettaneet tupakoinnin Allenin menetelmällä, joten me ymmärrämme tunteesi ja millaisia asioita käyt mielessäsi läpi. Olemme olleet täsmälleen samassa tilanteessa kuin sinä. Myös me olemme olleet skeptisiä ja varmistamme, että lopettaminen voi olla helppoa myös sinulle.

Miten voin seurata tapahtumianne?

Ajoittain lähetämme uutiskirjeen sen tilanneille joissa kerromme tulevista seminaaripäivistä, sekä muista uutisista. Meillä on myös Facebook sivu sekä Twitter sivu joiden kautta voit seurata meitä. Näistä Facebook sivulla käydään enemmän keskustelua ja voit liittyä tykkääjäksi tupakoijana tai tupakoimattomana. Keskustelut liittyvät enemmän tai vähemmän tupakoinnin maailmaan tai siitä vapautumiseen.

Seminaarin ostaminen lahjaksi

  • Voiko tällaisen lahjan antaa, mitä jos lahjan saaja pettyy tai suuttuu?

Tämä on hyvä kysymys ja tähän on myös helppo vastata. Voit halutessasi esittää tämän samaisen kysymyksen lahjan saajalle. Mitä ajattelet tällaisen lahjan antajan mielessä liikkuvan? Tällainen lahja osoittaa, että välität ja rakastat perheenjäsentä, sukulaista, ystävää tai kenelle tahansa lahja on osoitettu. Haluat hänen olevan elämässäsi myös jatkossa, etkä halua menettää häntä.

  • Lahjan saaja sanoo, että hän voi yhtä hyvin jäädä auton alle tai piano voi pudota hänen päähänsä

Tämäkin on hyvä ja usein kuultu kommentti, mutta myös tähän on helppo vastata. On totta, että me kaikki voimme jäädä auton alle ja elämässämme tapahtuu erilaisia asioita joille emme yksinkertaisesti voi mitään, mutta mitä kaikki ihmiset normaalisti tekevät ennenkuin lähtevät ylittämään vilkkaasti liikennöityä katua? Jokainen normaali ihminen katsoo vasemmalla ja oikealle välttyäkseen jäämästä auton alle.

  • Lahjan saaja hermostui, sillä seminaari on kallis ja ei hän kuitenkaan lopeta

Kuten kaksi aikaisempaa, myös tämä on hyvä ja helposti vastattava. Allen Carr's Easyway seminaareilla on 3 kuukauden rahat takaisin takuu ja takuuehtojen täyttyessä seminaarin hinta maksetaan kokonaisuudessaan lahjan saajalle.