Tupakointi ja nikotiiniriippuvuus

Miksi tupakoinnin lopetuksen tulisi olla vaikeaa?

Muutaman viimeisen vuosikymmenen ajan terveydenhuolto ja hallitus on tehnyt väsymättä töitä saadakseen meidät uskomaan, että tupakoinnin lopetus on yksi vaikeimmista asioista joita voit tehdä. Jokainen tupakoija saa kyseisen tiedon, sitä pommitetaan lääkäreiden, apteekkien, lääketeollisuuden ja terveydenhuollon suunnalta, jossa heille kerrotaan loputtomasta synkkyydestä, tuhosta ja kuinka vaikeaa tupakoinnin lopettaminen tulee olemaan. He kertovat kuinka monta kertaa on epäonnistuttava ennekuin onnistut, kuinka kärsit kauheista henkisistä ja fyysisistä vieroitusoireista ja millainen helvetti se voikaan olla. Siitä seuraa myös painonnousua. Kaiken kukkuraksi he kertovat sinulle, että jos epäonnistut se on omaa syytäsi ja johtuu tahdonvoiman puutteestasi. Olen varma että voit myöntää, ettei tämä ole paras mahdollinen startti onnelliselle savuttomuudelle.

Valitettavasti nykyinen hallituksen suositus tupakoijien nikotiiniriippuvuuden ratkaisuksi on "määrätä" nikotiinia mitä erilaisemmissa muodoissa kuten laastareina, purukumina, inhalaattoreina, suusumutteina ja tabletteina toivoen, että määräämällä lisää nikotiinia, se auttaa tupakoijat eroon nikotiiniriippuvuudestaan. Näin selitettynä, olen varma että useimmat ihmiset näkevät, kuinka järjetöntä tällainen menettely on. Silti tämä on pääasiallinen vaihtoehto noin miljoonalle tupakoijalle Suomessa.

Lisäksi määrätään erilaisia ​​lääkkeitä, joiden valmistajat itse korostavat että niillä voi olla vakavia sivuvaikutuksia, kuten masennusta ja itsetuhoisia ajatuksia ja/tai jopa itsemurhia .

Kaikki tupakoijat haluavat lopettaa helpommalla ja tehokkaimmalla mahdollisella tavalla

Allen Carr's Easyway organisaatio ymmärtää täysin nikotiiniriippuvuuden todellisen luonteen ja mikä tärkeintä, me tiedämme kuinka helppoa riippuvuudesta vapautuminen on, heti kun ymmärrät todellisuuden nikotiiniriippuvuudesta.

Vuosikymmeniä lukuisat elokuva- ja musiikkitähdet ovat antaneet kaikenikäisille lapsille/nuorille kuvat, että tupakointi on todella siistiä, tyylikästä, hienoa. Tupakoija on COOL.

Allen Carr's Easywayn tavoite on osoittaa, toisin kuin mitä lääketollisuus ja hallitus meidän haluaisi uskovan, tupakoinnin lopetus voi todellakin olla helpointa mitä voit tehdä. Me myös osoitamme, ettei siinä ole tarvetta kauheille henkisille tai fyysisille vieroitusoireille tai kärsimykselle. Ilman oikeaa informaatiota ja ohjausta kuinka onnistua tupakoinnin lopetuksessa, on luonnollista että huolimatta päättäväisyydestä tai siitä kuinka paljon tahdonvoimaa käytät, mahdollisuudet epäonnistumiselle ovat suuret.

Tupakoinnin lopetustilaisuutemme saa sinut ymmärtämään miksi ensinnäkin aloit tupakoimaan, mikä piti sinut tupakoijana niin kauan ja ennenkaikkea kuinka helppoa lopettaminen voi olla jopa vain yhdessä tilaisuudessa.
Ja koska tällä menetelmällä on täysi rahat takaisin takuu, sinulle ei ole mitään menetettävää, mutta voit saada todella paljon.

Odotan tapaavani sinut jonain päivänä.
Ystävällisin terveisin,
Janne Ström
Allen Carr's Easyway