Rahat takaisin -takuu

Allen Carr keksi tupakoinninlopetusmenetelmänsä vuonna 1983. Siitä lähtien hänen organisaationsa on levinnyt ympäri maailmaa auttaen tupakoijia yli 58 maassa, 38 eri kielellä. Allen Carrista tuli laajalti johtava asiantuntija omalla alallaan ja Allen Carr's Easyway to Stop Smoking -menetelmän maine on kasvanut yksinkertaisesta syystä, se toimii.

Jos todella haluat lopettaa tupakoinnin, menetelmämme avulla et ainoastaan tee sitä, vaan teet sen myös suhteellisen helposti. Jos seuraat ohjeita, sinusta ei tule ainoastaan savuton vaan huomaat vieroitusajan kivuttomaksi ja kaikkein tärkeintä, et kaipaa tupakkaa.

Useimmat tarvitsevat vain yhden tilaisuuden tullakseen onnellisiksi tupakoimattomiksi. Kuitenkin harvoissa tapauksissa useampi kuin yksi tilaisuus on tarpeen. Näissä tapauksissa ei ole lisämaksua, ensimmäinen maksu kattaa kaikki istunnot.


RAHAT TAKAISIN TAKUU

Jos todella haluat lopettaa tupakoinnin, menetelmämme avulla et ainoastaan pysty siihen, vaan teet sen myös suhteellisen helposti. Jos seuraat ohjeita, sinusta ei tule ainoastaan savuton vaan huomaat vieroitusajan kivuttomaksi ja kaikkein tärkeintä, et kaipaa tupakkaa.Useimmat tarvitsevat vain yhden tilaisuuden tullakseen onnellisiksi tupakoimattomiksi. Kuitenkin harvoissa tapauksissa useampi kuin yksi tilaisuus on tarpeen. Näissä tapauksissa ei ole lisämaksua, ensimmäinen maksu kattaa kaikki istunnot.

TAKUUEHDOT
Jos kolmen kuukauden kuluessa ensimmäisen istunnon päivästä poltat edelleen, jatkat sähkötupakan käyttöä tai päätät ettet lopeta, maksusi palautetaan ilman kuulusteluja. Luotamme sanaasi. Kuitenkin, pyydämme että olette aidosti halukkaita lopettamaan tupakoinnin.

Tämä takuu mitätöityy seuraavista syistä:

(1) Peruutat, siirrät, myöhästyt yli 15 minuuttia (5 minuuttia live online/nettiseminaari) tai jätät saapumatta mihin tahansa tilaisuuteen.

(2) Et osallistu vähintään kahteen tehoste (back-up) -tilaisuuteen kolmen kuukauden sisällä ensimmäisen istunnon päivämäärästä (toinen ja kolmas tilaisuus eivät ole ensimmäisen toistoja ja ne kestävät kumpikin noin 3-4 tuntia )


Jos lopetat tupakoinnin kolmeksi kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa, mutta aloitat taas myöhemmin, voit osallistua rajoittamattoman määrän tehoste (back-up) -tilaisuuksiin maksamalla puolet normaalista hinnasta. Kuitenkin, jos ensimmäisestä tilaisuudesta on kulunut yli 12 kuukautta, tulee sinun osallistua uudelleen ensimmäiseen tilaisuuteen, normaali maksu peritään ja takuu astuu voimaan.

Lisätilaisuudet järjestetään lauantaisin samoina päivinä tai samoina viikonloppuina kuin päätilaisuus (Lisätilaisuuksia ei yleensä järjestetä arkisin). Lisätilaisuuksiin ilmoittaudutaan aina puhelimitse.

Takuu ei kata maksutavasta mahdollisesti aiheutuvia kuluja, kuten esimerkiksi korkoja tai laskutuslisää.
*Takuu ei koske tiettyjä kampanjoita. Takuu tai takuun puuttuminen mainitaan aina tuotetiedoissa

"Yksinkertainen lupaus: Lopeta tai rahat takaisin!"