Online/nettiseminaari

Seminaari järjestetään videoyhteydellä, käyttäen sovellusta nimeltä Zoom ja ryhmän koko on maksimissaan 6 ihmistä. Sovelluksen asetukset ovat hyvin yksinkertaiset, mutta voit halutessasi testata sitä ennen tilaisuutta.

Android ja iPad sovelluksien linkit löydät klikkaamalla www.zoom.us/download

HUOM! Sinun ei tarvitse rekisteröityä/luoda tunnuksia Zoomiin.

Zoom toimii myös Windows ja Mac tietokoneilla. Lataa vaadittava sovellus www.zoom.us/download ja valitse ensimmäinen vaihtoehto “Zoom client for meetings”. Zoom toimii myös nettiselaimilla, mutta saattaa vaatia selainliitännäisen lataamista/asennusta. Suosittelemme sovelluksen käyttöä.

Lähetämme sinulle erillisen linkin seminaariin ennen sen alkua. Linkkiä klikkaamalla sovellus avautuu ja pääset "Odotushuoneen".

Seminaarin vetäjä tapaa sinut odotushuoneessa ja päästää sinut mukaan seminaari tilaan.

Tarvitset webkameran (yleensä kannettavissa tietokoneissa sellainen löytyy valmiina, mutta se kannattaa tarkistaa) ja korvanapit/kuulokkeet (tämä vähentää taustahälyä ja parantaa äänenlaatua). Voit halutessasi myös käyttää tablettia/iPadia (poislukien Chromebook), mutta puhelin ei valitettavasti ole sallittu (pieni ruutu, rajalliset ominaisuudet). Laajakaistayhteys on välttämätön. Kuva-/yhteyden laatu voi olla parempi, jos kytket nettijojdon koneeseen wifi yhteyden sijaan.

Tarkistathan nettiyhteyden ja laitteiden valmiuden etukäteen (ettei esim. Kuulokkeet ole hukassa juuri ennen aloitusta) - voit olla ennakkoon yhteydessä meihin, jos haluat tarkistaa laitteiden/yhteyden toimivuuden.

Ota vain yhteyttä arkisin puhelimitse, WhatsAppilla ja sovitaan aika jolloin testataan numero 045-3544 099 ja WhatsApp +358453544099


Kuinka valmistautua

Seminaari kestää noin 4,5-5,5 tuntia.

Tästä päivästä seminaaripäivään, jatka tupakointia täysin normaalisti, äläkä missään nimessä edes yritä lopettaa, vähentää tai kontrolloida tupakointia - polta vaan täysin normaalisti.

Muista, että koko seminaarin ajan, pidämme säännöllisesti tupakkataukoja ja jos normaalisti poltat sisällä, voit halutessasi polttaa myös taukojen välissä. Eli tupakat on syytä pitää mukana ja varmistaa niiden riittävyys seminaarin ajan.


Semimaaripäivä

Saadaksesi maksimaalisen hyödyn tästä seminaarista, varmista hiljainen ja häiriötön tila - valmista oveen lappu "Ei saa häiritä!" ja sammuta ylimääräiset puhelimet (jätä henkilökohtainen puhelin päälle ja laita se äänettömälle).


Varmista että Webkamera on kytketty tietokoneeseen ja ole valmiina koneella vähintään 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua, jotta ehdit luomaan yhteyden/käynnistämään sovelluksen ja varmistaaksesi, että kaikki toimii (tietokone/tabletti/iPad, ääni, webkamera ja nettiyhteys). Varmista että mikään muu videopuhelu ohjelma ei ole päällä esim. Skype. and ensure that everything is working (computer/tablet, sound, webcam and internet connection). Varmista myös, ettei kukaan kotonasi striimaa elokuvaa, urheilua tms. (Netflix yms.), koska se vie osan laajakaistayhteydestä. Varmista myös, että sinulla on laturi kytkettynä läppäriin/tablettiin/iPadiin, ettei akkusi lopu kesken kaiken.

Kun seminaari alkaa, varmista että seminaarin vetäjä kuulee äänesi. Löydät ääni/mikrofoni kuvakkeen ikkunan vasemmasta alareunasta. Mikrofoni voidaan mykistää ja poistaa mykistys tai vaihtoehtoisesti nämä voidaan tehdä tietokoneesi asetuksista (tarkistathan tarvittaessa tietokoneesi / laitteesi asetukset). Ruudulla näkyy “web kuva laatikot” joiden kokoa seminaarin vetäjä ja muut osallistujat voivat halutessaan muuttaa.

Seminaarin vetäjä käyttää muutaman minuutin seminaarin alussa mahdollisiin teknisiin kysymyksiin. Otathan huomioon, että sellaiset tekniset ongelmat joihin ei löydy nopeaa ratkaisua, voi johtaa siihen, että osallistumisesi voidaan joutua siirtämään toiseen ajankohtaan. Arvostamme ymmärrystäsi.

Jos sinulla on jostain syystä teknisiä ongelmia tai internet yhteytesi pettää seminaarin aikana, ole hyvä ja ota seuraavana päivänä yhteyttä puhelimitse ja katsotaan sinulle uusi aika (tällaisia tilanteita emme voi ratkaista kesken seminaarin).


Tauot

Koko seminaarin ajan on lyhyitä tupakka-/juoma-/wc taukoja. Älä katkaise videoyhteyttä tauoilla.


Peruutus/tilaisuuden siirto

Jos sinun täytyy jostain syystä siirtää varaustasi, ilmoita siitä meille viipymättä 4 päivää ennen seminaaria puhelimitse tai sähköpostilla.

Käyttöehdot

Tallennus: KAIKENLAINEN TALLENNUS JA KOPIOINTI ON KIELLETTY Online/nettiseminaarissa.

Verkkoseminaarin tekijänoikeuksien alaisen teoksen luvaton jäljentäminen tai levittäminen on laitonta. Rikokselliset tekijänoikeusrikkomukset, mukaan lukien rikkomukset ilman taloudellista hyötyä, johtaa aina oikeudellisiin toimenpiteisiin.

Seminaari nojaa asiakkaan ja seminaarin vetäjän keskinäiseen kasvotusten tapahtuvaan vuorovaikutukseen ja siksi asiakas tarvitsee aina toimivan web kameran ja ääniyhteyden. Sinun tulee myös olla näkyvillä ja osallisena koko seminaarin keston ajan. Jos tämä ei toteudu, se johtaa ‘epäonnistumiseen’ ja sen mukaisesti Rahat takaisin takuu ei ole enää voimassa.

Kaikissa kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä puhelimitse 045-3544099 tai WhatsAppilla +35845 3544099 tai sähköpostilla info[ÄT]allencarr.fi