Menestys - Ennakkotunnelmia tutkimuksesta

Kontroloitu satunnaistutkimus (RCT) Irlannin hallitus toteaa Allen Carrin Easyway tupakoinnin lopetusseminaarien ylivoimaiseksi.

John Dicey, maailmanlaajuinen toimitusjohtaja ja Senior terapeutti, Allen Carrin Easyway, antaa lausunnon seitsemännestä Euroopan Tupakka tai terveys konfrenssista (ECTOH) Porto, Portugali, tämä on tärkeä päivä Allen Carrille ja Easyway organisaatiolle.

Olemme todella tyytyväisiä ensimmäisiin tuloksiin jotka on esitelty tänään (23/03/17). Se, että Allen Carrin Easyway tupakoinnin lopetusseminaarien onnistumiset 1 ja 3 kuukausien kohdalla on ”merkittävästi korkeampi” kuin Irlannin Health Servicen Quit.ie ohjelma. Tämä on merkittävä tulos ja olemme luonnollisesti erittäin iloisia siitä, että olemme oikealla tiellä ja osoittautumassa ylivoimaisesti tehokkaammaksi ja Allen Carrin Easyway tupakoinnin lopetusmenetelmän vahvuutta verrattuna muihin menetelmiin, jotka käyttävät nikotiinilaastareita / purukumia ja muita huumeita (nikotiinia) - huolimatta siitä, että ne lääkeaineet yhdistetään neuvontapalveluun.

Odotamme onnistumisprosentti eron kasvavan Allen Carrin Easyway menetelmällä verrattuna Quit.ie palveluihin, kun 6 ja 12 kuukauden tulokset saadaan selville.

Olemme erittäin kiitollisia Irlannin hallitukselle heidän kiinnostuksestaan Allen Carrin Easyway menetelmää kohtaan ja odotan, että voimme auttaa heitä aikanaan parantamaan Irlannin tupakoijia. Olemme myös erittäin kiitollisia Professori Luke Clancylle, Sheila Keoganille, ja Sasha Li:e TobaccoFree tutkimuslaitos Irlanti, jotka sitoutuivat tähän uskomattoman arvokkaaseen tutkimukseen.

Valitettavasti Irlannin tupakoitsijat - voivat joutua vielä odottamaan niin se, että vaikka Allen Carrin Easyway Seminaari saattaa tuntua kalliilta, niin seminaarin hinta vastaa vain muutaman viikon tupakointia ja niissä on rahat takaisin takuu ja että se kannustaisi heitä ottamaan yhteyttä johonkin keskuksistamme jo nyt, ennen kuin jonotuslistasta tulee ärsyttävän pitkä.

Lopuksi - Olisi väärin kertoa liikaa yksityiskohtaisia tiedoja koskien RCT tutkimusta ennen 6 ja 12 kuukauden tuloksien julkistamista, mutta ensimmäiset ajatukset tämän ympärillä on, että kuinka paljon tehokkaampi Allen Carrin Easyway menetelmä näyttää olevan, kuin nykyinen Quit .fi ohjelma. Ajattele sitä päivää, kun Allen Carrin Easyway Seminaarit on saatavilla Irlannin Terveyspalveluiden vaihtoehtona tupakoinnin lopetukseen.

Voimme iloisena vahvistaa, että 3 kuukautta rahat takaisin takuuseen perustuen Allen Carrin Easyway Seminaarien onnistumisprosentti on yli 90%; ja riippumattomia tieteellisiä tutkimuksia joita on julkaistu alan lehdissä osoittavat, että 12 kuukauden kuluttua onnistumisprosentti on jopa yli 50%; ja riippumaton satunnaistetussa kontrolloidussa tutkimuksessa todetaan, että onnistumisprosentti on huomattavasti korkeampi kuin kansallinen terveydenhuoltojärjestelmän ohjelmaa vastaan (jossa käytetään nikotiinin tuotteita).

Vapaa suomennos. Alkuperäiseen tekstiin tästä

Tutkimusraportti luettavissa tästä

Lataa tutkimusraportti tästä