Tietoja Allen Carr's Easywaystä

Kuinka lopettaa tupakointi?
Allen Carrin maailmanlajuinen tupakoinnin lopetusklinikoiden verkosto, seminaarit ja kirjat ovat auttaneet miljoonia tupakoijia lopettamaan ja pakenemaan nikotiiniriippuvuudesta.
Joka vuosi Allen Carr's Easywayn klinikat ja seminaarit auttaa yli 50 000 tupakoijaa. Suurin osa asiakkaista osallistuu seminaareihin ystävien, työkaverien ja perheenjäsenten suosituksesta, jotka ovat itse lopettaneet tupakoinnin Allen Carrin menetelmällä.

Menetelmä sai alkunsa 30 vuotta sitten (1983). Sen kehitti kirjanpitäjänä työskennellyt Allen Carr, joka itse poltti pahimmillaan jopa 100 savuketta päivässä. Hän aloitti seminaarien järjestämisen kotonaan ja nyt menetelmästä on kasvanut maailmanlaajuinennen ilmiö, joka toimii 150 paikkakunnalla, yli 50 maassa. Kaikki tilaisuuksia pitävät terapeutit ovat entisiä tupakoijia, jotka lopettivat käyttämällä tätä menetelmää.

Meillä on jatkuvasti kasvava kansainvälinen portfolio yritysasiakkaita jotka hyödyntävät yrityspalvelujamme. Hoidamme yritysseminaarit yritysten omissa tiloissa. Yritykset hyötyvät monin tavoin tupakoinnin lopetuksesta, kuten myös onnellisemmista ja terveemmistä työntekijöistä.
Allen Carrin menetelmää ovat ylistäneet monet tunnetut julkisuuden henkilöt kuten Sir Richard Branson, Sir Anthony Hopkins ja monet muut jotka ovat käyttäneet menetelmää kuten Ashton Kuchter, Angelica Houston, Ruby Wax, Antti Holma, Sami Kuronen ja Aki Tykki.


Allen Carr 1934-2006
Kuka oli Allen Carr? Lue lisää...