Kuinka valitset oikean menetelmän ja auttajan tupakoinninlopetukseen

Kun käytettävissä on lukemattomia vaihtoehtoja kuten nikotiinilaastarit, nikotiinilaastarit, nikotiini imeskelytabletit, nikotiini inhalaattorit, nikotiinipurukumit tai sähkötupakat niin ei ole ihme, että ihmiset saattavat olla ihmeissään kuinka lopettaa tupakointi? Juuri luetellut tuotteet muistuttavat,  kuinka  Allen Carr aina vitsaili ns. nikotiinin korvaustuotteista - hänellä oli tapana sanoa "Mitä he ajattelevat seuraavaksi? Tupakkaa?"

Niin monet tupakoitsijat ovat yrittäneet käyttää näitä ja muita menetelmiä ja ovat joko palanneet takaisin tupakointiin, jatkaneet tupakointia näiden tuotteiden kanssa, tai tulleet riippuvaisiksi nikotiinituotteista, joiden piti parantaa heidät. Ei ihme, että useammat ja useammat kääntyvät tupakoinninlopetusterapeuttien, hypnoterapeuttien, ja tupakoinninlopetusohjaajien puoleen, jotta he auttaisivat heitä potkaisemaan tupakoinnin ulos heidän elämästään.

Joten työnhakijoista ei ole pulaa - kuinka siis valitset luotettavan auttajan seuraavaan ja toivottavasti viimeiseen yritykseen lopettaa tupakointi?

Tässä tarkistuslista, josta pitäisi olla sinulle hyötyä:
Sen EI pitäisi olla joku, joka ei ole koskaan tupakoinut.
Kuinka he voisivat tuntea myötätuntoa tupakointihistoriaasi  ja  aikaisempia lopetus yrityksiä kohtaan, jos he eivät ole koskaan ja mikä tärkeintä, eivät ole koskaan itse paenneet tupakointiansasta?

Sen EI pitäisi olla joku joka polttaa. 
Monet tupakoinnin lopetus terapeutit, hypnoterapistit ja ohjaajat polttavat ja väittävät jatkavansa sitä koska nauttivat siitä ja sanovat etteivät halua lopettaa. Me kaikki tiedämme heidän huijaavan itseään. Mihinkään riippuvuuteen ei kuulu "valinta" otatko huumetta vai et. Yksikään niin väittävä ei pysty auttamaan sinua. Kun pääset itse vapaaksi - ojenna hänelle sinun tupakoinnin lopetus terapeutin käyntikortti. He tarvitsevat apua yhtä paljon kuin sinäkin.

Sen EI pitäisi olla joku, joka sanoo kuinka vaikeaa ja kuinka rankkaa se tulee olemaan.
Kun on olemassa kymmeniä tuhansia, itse asiassa miljoonia, entisiä tupakoijia jotka ovat lopettaneet helposti - sinun tulisi olla varuillasi jos joku väittää siitä tulevan vaikeaa. Tämän tyyppiset tupakoinninlopetus ohjaajat tai terapeutit syyttävät aina onnettomia tupakoijia epäonnistumisesta ja heidän tekosyynsä tällaiselle on " Et selvästikään halua lopettaa tarpeeksi" tai " et vain ole tarpeeksi vahva" tai "eto todellakaan ole valmis lopettamaan ethän?" Jos nämä ihmiset olivat automekaanikkoja - he potkisivat renkaita - tööttäilisivät äänekkäästi - ja pyörittelisivät päätään ennenkuin kertoisivat sinulle kiskurihinnan, jonka he aikovat veloittaa sinulta siitä, ETTEIVÄT he korjaa autoasi.
Sen EI tulisi olla joku, joka veloittaa pieniä tai suuria summia ilman minkäänlaisia takuita onnistumisesta.
Jos maksaisit jollekin autosi korjaamisesta, talosi korjaamisesta, tietokoneesi korjaamisesta, tai puutarhan aidan korjauksesta ja he epäonnistuisivat sen korjaamisessa - et odottaisi joutuvasi maksamaan siitä - saati että maksaisit siitä paljon!
Sen EI tulisi olla joku, joka tarjoaa takuun joka takaa lisää vain ilmaisia hoitoja.
Tämä on sanan "takuu" väärinkäyttöä.  Se on kuin ostaisit partahöylän, joka ei toimi kunnolla ja kun teet siitä valituksen - he lupaavat sinulle partahöyliä loppuelämäksesi ja ne eivät toimi. Tällainen ei ole mikään takuu. VARO TÄLLAISIA TAKUITA - ne ovat erittäin yleisiä ja usein niitä tarjoavat ihmiset, jotka VELOITTAVAT PALJON RAHAA.
Sen tulisi olla joku joka on tupakoinut ja harjoittaa samaa menetelmää jolla itse lopetti.
He samaistuvat tupakointi historiaasi, aikaisempiin yrityksiisi lopettaa, ja johdattavat sinut kevyesti  kohti vapautta samaa polkua Pitkin jota he itse käyttivät.
Sen tulisi olla joku, joka on riittävän menestynyt - veloitus perustuu tuloksiin.
Jokainen voi veloittaa auttamisesta paljon ja epäonnistua sinun tupakoinninlopetuksessa. Vain erityiset tupakoinninlopetuksen neuvonantajat, hypnoterapeutit, tai muut terapeutit lupaavat sinun loopettavat tupakoinnin - ja jos he epäonnistuvat - he lupautuvat maksamaan maksusi kokonaisuudessaan takaisin. Jos maksuttomat lisätilaisuudet ovat osa takuuta - se on ok - Kunhan takuu lupaa TÄYDELLISEN RAHAT TAKAISIN LUPAUKSEN JOS SE EI TOIMI! Sinulla on varaa maksaa jopa hieman enemmän - jos tulokset on taattu.
Jos mahdollista sen tulisi olla joku, jota ystävät ovat suositelleet tai ihmiset jotka ovat onnellisia tupakoimattomia.
Ei ole mitään parempaa kuin henkilökohtainen suositus mitä tahansa se sitten maksaakin. Jos tupakoinninlopetusterapeuttia suosittelee ystävä tai ystävän ystävä joka on onnistuneesti lopettanut tupakoinnin kyseisen terapeutin avulla - aina parempi.
Jos mahdollista, sen tulisi olla jotain, jota julkkikset suosittelevat.
Okei - meillä kaikilla ei ole varaa julkkisten hintoihin - mutta jos tiedät julkkiksia jotka ovat lopettaneet käyttäen jotain tiettyä terapeuttia - sinun tulisi tutkia asiaa. Julkkikset maksavat hoidoistaan usein enemmän, koska he suosivat yksityisiä, "face to face" tilaisuuksia. Saatat huomata, että samalla terapeutilla on ryhmätilaisuuksia, jotka ovat huomattavasti edullisempia ja yhtä tehokkaita.
Saatat ajatella, että yllä oleva tarkistuslista on liian tiukka ja että on liian kaukaa haettua ja mahdotonta kuvitella löytäväsi ainuttakaan terapeuttia tai asiantuntijaa tupakoinninlopetukseen, joka täyttää nuo kaikki vaatimukset. Saatat yllättyä - että jokainen Allen Carr's Easyway terapeutti/kouluttaja, jokaisella Allen Carr's Easyway klinikalla/toimipaikalla maailmassa - täyttää kaikki nuo vaatimukset. Mitäpä siitä ajattelet?

Hyvä uutinen tupakoitsijoille on, että on olemassa helppo tapa (Easy way) lopettaa tupakointi.Suomessa Allen Carr's Easyway toimii Helsingissä. Tupakoinninlopettamisen ei tarvitse olla vaikeaa - sinun täytyy vain tulla onnelliseksi tupakoimattomaksi, sen sijaan että ajattelisit luopuneesi jostain. Allen Carr's Easyway voi näyttää sinulle kuinka se tapahtuu.