Kuinka menetelmä toimii

Käyttäen psykoterapian ja hypnoterapian yhdistelmää (ei hypnoosi), menetelmä toimii päinvastoin kuin "Tahdonvoimamenetelmät". Se ei keskity syihin, miksi tupakoitsijan ei tulisi polttaa: raha, orjuus, terveysriskit ja leimautuminen. Tupakoitsijat tietävät kaiken tämän. Sen sijaan menetelmä keskittyy siihen, miksi tupakoitsija polttaa kaikista haitoista huolimatta. 

Suurin osa ihmisistä onnistuu lopetamaan ensimmäisessä 5-6 tuntia kestävässä tilaisuudessa. Harvoille tarvitseville on tarjolla kaksi lisätilaisuutta, kestoltaan 2,5-3,5h. Kaikki kolme tilaisuutta ovat erilaisia ja ne sisältyvät ensimmäisen tilaisuuden hintaan. Lisätilaisuuksiin ilmoittaudutaan aina puhelimitse.

Jokainen tupakoitsija joka osallistuu Allen Carr's Easyway to Stop Smoking istuntoon, saa ainutlaatuisen rahat takaisin -takuun.

 • Suoritamme 5-6 tuntia kestäviä ryhmä- tai yksilöllisiä seminaareja koulutettujen Allen Carr's Easyway terapeuttien vetäminä
 • Tilaisuudet pidetään Helsingissä
 • Käyttäen psykoterapian, terveen järjen ja hypnoterapian yhdistelmää (ei hypnoosi) Allen Carr's Easyway menetelmä auttaa tupakoitsijoita löytämään todellisen vapauden tupakasta
 • Me teemme lopettamisesta helppoa ja nautittavaa
 • Useimmat asiakkaat osallistuvat perheen tai ystävien suosituksesta, jotka ovat lopettaneet tupakoinnin onnistuneesti käyttäen Allen Carr's Easyway menetelmää
Pelko pitää tupakoijat koukussa

Tupakoitsija pelkää joutuvansa luopumaan nautinnostaan tai tuestaan. Pelko, ettei tupakoitsija pysty nauttimaan elämästä tai suoriutumaan stressistä. Pelko, että tupakoitsijan on käytävä läpi joku kauhea trauma vapautuakseen. Pelko, ettei tupakoija ole koskaan täysin vapaa tupakan himosta.

Me poistamme nämä pelot

Tupakoijat lopettavat Allen Carr's Easyway menetelmän avulla onnellisina tupakoimattomina. He eivät koe menettämisen tunnetta, vaan iloa ja helpotusta, koska he ovat vihdoin saavuttaneet jotain, mitä he ovat aina halunneet...

OLLA VAPAA!

Entä kauheat vieroitusoireet?

Nikotiinin fyysiset vieroitusoireet ovat niin pieniä, että useimmat tupakoitsijat eivät edes tajua olevansa riippuvaisia. Mistä tupakoitsijat kärsivät kun he yrittävät ja lopettavat käyttäen muita menetelmiä ovat kurjuus ja masennus, jotka aiheuttaa uskomus että he menettävät nautintonsa ja tukensa.

Allen Carr's Easyway menetelmä poistaa tämän menettämisen tunteen

Menetelmä poistaa halun ja tarpeen polttaa. Kun tupakoitsija on oikeassa mielentilassa ja hän seuraa meidän yksinkertaisia ohjeita, nikotiinin fyysisiä vieroitusoireita ei juuri huomaa.

Ei poppakonsteja

Me emme käytä mitään poppakonsteja, hyödyttömiä apuvälineitä tai korvikkeita. Ei nikotiinipurkkaa, laastareita, pillereitä, imeskelytabletteja, inhalaattoreita tai nenäsuihkeita! Ei neuloja! Ei korvikkeita tai lääkkeitä! Ei shokkihoitoa!

Allen Carr's Easyway menetelmä toimii koska:
 • Se poistaa tupakoitsijan mielen ristiriidat
 • Lopettaja ei kärsi vieroitusoireista
 • Se on välitön ja helppo
 • Se on yhtä tehokas pitkään ja paljon polttaneille, kuin vähän polttaville
 • Ei lihomista
 • Et kaipaa tupakointia
Suurin osa asiakkaistamme ottaa yhteyttä ystävän, kaverin tai sukulaisen suosituksesta.