Oletko tunnettu Suomalainen julkisuuden henkilö?

Oletko lopettanut tupakoinnin Allen Carr's Easywayn avulla tai haluat lopettaa tupakoinnin, mutta haluaisit yksityistilaisuuden? Onko teitä kenties kaveriporukka, joka haluaisi lopettaa?
Ota yhteyttä sähköpostilla ja kerro lisää: info@allencarr.fi

Allen Carr's Easywayn avulla lopettaneita julkkiksia

Kuva: Mtv3.fi

Näyttelijä, käsikirjoittaja ja kirjailija Antti Holma kertoi Iltalehdessä 12.10.2014 lopettaneensa tupakoinnin vuonna 2010 Allen Carr's Easywayn Lontoon klinikalla (toiminta Suomessa alkoi syksyllä 2011). Antti oli sauhutellut yli kymmenen vuotta ja tupakkaa paloi lähes kaksi askia päivässä.

"Osallistuin hänen (Emma Hudson) pitämälle vaivaisen kuuden tunnin luennolle. Näkökulma oli, ettei nalkuteta ja syyllistetä, vaan opetellaan tunnistamaan syyt ja seuraukset. Psyykkasin itseni siihen, että enää en saa tupakasta mitään hyvää, en sitä rentoutumista ja rauhoittumista mitä ennen."

Ellen DeGederes: "Jos haluat lopettaa ... vakavasti .. Luin kirjan ... sitä kutsutaan Easyway to Quit Smoking (suom. Vihdoinkin savuton), Allen Carr kirjoitti sen ... joten olen lopettanut ... ja olen niin iloinen, että olen lopettanut."
Sir Richard Branson: "Hänen menetelmänsä on ainutlaatuinen, hän poistaa tupakka riippuvuuden, samalla kun vielä poltat. Voin ylpeänä todeta tämän toimineen useille ystävistäni ja henkilökunnastani."

Jason Mraz: "Se toimi minulle ja parille kymmenelle ystävälleni."

Ashton Kutcher: "Tämä kaveri on loistava .... Enkä ole polttanut sen jälkeen - ja siitä on nyt jotain puolitoista vuotta."
Ruby Wax: "Se ei vaatinut yhtään tahdonvoimaa. En kaivannut sitä ollenkaan ja olin vapaa ja kiitän luojaa joka päivä että olen vapaa."

Sir Anthony Hopkins: Muutama ystäväni joka oli lopettanut Allen Carrin menetelmällä suositteli kokeilemaan sitä. Ja minä kokeilin. Oli helpotus vapautua riippuvuudesta välittömästi. Kuten ystävänikin, se oli paitsi helppoa mutta uskomattoman nautittavaa pysyä vapaana.Tony Mortimer
, East 17: "Allen Carr's Easyway to Stop Smoking muutti elämäni!"
Pink:
 Lopetin lukemalla Allen Carrin kirjan tullessani raskaaksi. Se toimi minulla.

Jake Canuso, näyttelijä

Lisa Stansfield, muusikko

Mark Knopfler, muusikko

Ashton Kutcher, näyttelijä

Martin Clunes, näyttelijä

Neve Campbell, näyttelijä

Muita menetelmällä lopettaneita julkkiksia:

Sean Bean, Dave Stewart, Bruce Oldfield, Julie Christie, Johnny Cash, Barry Sheen, Kerry Packer, Susannah York, Marie Helvin, John Sessions, Lord & Lady Bonham Carter, Lady Astor, Leslie Grantham, Dennis Waterman, Rula Lenska, John Cougar Mellencamp, Rick Parfitt, Martin Clunes, Lisa Stansfield, Robson Green, Vicky Binns, George Melly, Derek Jameson, Sean Bean, Ronnie O'Sullivan, Linda Robson….ja monia muita, jotka haluavat pysyä nimettömänä.