Asiakkaamme suosittelee

Aina välillä saamme asiakkailtamme kauniita kirjeitä ja tästä löydät muutamia. Pidemmät palautekirjeet löydät linkkien takaa.

Huikee fiilis

20 vuotta poltin ja lopetusyrityksiä oli lukuisia. Kun kuulin että Suomeen on viimein rantautunut Allen Carr's Easyway päätin samantien että seminaariin menen heti kun pystyn järjestämään ajan sille,asun niin kaukana Helsingistä ettei seminaariin meno tapahtunut tuosta vain.

Varasin paikan 16.3.2013 pidettyyn istuntoon ja joku siinä vaan oli niin erikoista että tupakointi jäi ja tämä mennyt kk on ollut helppoa ja ihan huikeeta aikaa. Varsinkin ekat kolme viikkoa huomasin päivä päivältä olossani positiivisia asioita ja mieli on erittäin hyvä. Paras päätös elämässäni!!!

En olisi uskonut että minä voisin joskus sanoa että pidän hölkkäämisestä tai juoksemisesta mutta nyt sekin ihme on tapahtunut.Olen jäänyt ihan koukkuun :) Liikunta maistuu todella hyvältä kun happi kulkee ja kunto kohenee.En voinut tajuta kuinka huonoon kuntoon tupakka oli minut jo saanut. Nyt aion nauttia hyvästä olosta täysin siemauksin :)

Vielä erona muihin lopetusyrityksiin niin aina silloin kun kokeilin lopetusta niin jossain määrin minua häiritsi kun kaverit tai ihan tuntemattomat ihmisetkin tupakoi.NYT ei häiritse yhtään ja ihmettelin jopa itseäni kun ajoin autolla ja tupakoiva ystäväni kysyi että voiko polttaa autossa niin annoin samantien luvan ja kummeksuin tosissaan että miten se ei häirinnyt minua ollenkaan. Nämä on itselleni sellaisia merkkejä että tiedän jo niistäkin että olen lopettanut TODELLA loppuelämäkseni. Lähinnä tupakoivat ihmiset säälittää minua mutta ennen taisin kadehtia kun koitin itse lopettaa. Nyt naurattaa tai oikeastaan kauhistuttaa ajatuskin että pitäisi itse vielä polttaa.

Tulee mieleen joku ikivanha mainos näin kun kesää kohti ollaan menossa.Muistaakseni siinä luki: Haista,Maista Kesä, Tupakatta Tottakai!!! :) Nyt se on viimeinkin totta minun kohdalla! :) 

-Pohjanmaan rouva


23 vuoden orjuus päättyi!

Olen ollut viisi kuukautta savuton ja nikotiiniton! Sitä ennen nikotiiniorjuusvuosia olikin jo takana yli kaksikymmentä eikä yhtään lopetusyritystä! Olen juuri sitä epätoivoista sakkia joka ei edes uskalla yrittää lopettamista kun on jo varma epäonnistumisesta. Nikotinisti vaan helposti juuttuu epäkohtien etsintään antaakseen itselleen luvan jatkaa rakasta harratustaan, niin olen itsekin tehnyt. Minun kohdallani stoppi tuli Allen Carrin tupakoinnin lopetustilaisuudessa vuoden 2012 alussa, kerta heitolla. En meinaa oikein vieläkään uskoa tätä todeksi, mutta lopettaminen tapahtui naurettavan helposti. Kaikki selitykset jotka olivat estäneet lopettamisen olivat käytetty ja en tiennyt enää yhtään syytä polttaa. Suosittelen lopettamistilaisuuksia todella lämpimästi! 

-AK